Радио BRUTTO

Сергій Міхалок і BRUTTO у Львові заспівали про середні віки

19 жовтня у Львові із новою концертною програмою виступили Сергій Міхалок і гурт BRUTTO. Всеукраїнський тур проходить на підтримку третього альбому "РОКІ". Поєднання яскравих пісень, нестримної енергії і харизми лідера гурту Міхалка згуртували навколо себе молодих фанів - #BRUTTONOSTRA.

На львівському концерті у FESTRepublic.club фани почули старі і нові пісні: "Воины света", "Гарри", "Мяч", "Железный", "Underdog", "Гири", "Веселей", "Гарэза", "Танцуй!", "Грай", "Рабкор", "Kapital", "Будзь Смелым!", англомовну "I Get Wet", "Священный огонь", "Просперо", "Приказ Эрнесто", "Moscow Calling", "Черная сотня" та багато інших.

"Кто мы? Брутто! Что мы хотим? Чтоб было круто!" - на сцену виходить Сергій Міхалок з музикантами. Публіка знала напам'ять майже всі тексти їхніх пісень.

На концерт зібралися більше півтисячі шанувальників. Найбільші фани були в футболках з логотипом гурту. Вперше у Львові музиканти заспівали нові пісню – "Середні віки" та ліричну "Вечірнє сонце" на слова поетеси Ліни Костенко.

"Я в захваті, виступи Брутто завжди на висоті, не пропускаю жодного їхнього концерту, готовий їздити разом із хлопцями в тур по Україні, якби не робота. Так, як вони фізично викладаються на сцені – не робить жодна інша група". – каже фан музикантів Іван Ребров із Львова.

1 вересня гурту виповнилося три роки. Сергій Міхалок і його "Бригада Революційного Угару" за цей час записали три альбоми, зняли 23 кліпи, дали сотні концертів в Україні, Європі, США і Канаді, Білорусі, підкорили десятки рок-фестивалі.

Після Львова музиканти виступатимуть у Івано-Франківську, Чернівцях, Вінниці, Харкові та інших містах України.18 листопада останній концерт пройде в Києві.

Сергій Міхалок і гурт BRUTTO
Сергій Міхалок і гурт BRUTTO
Сергій Міхалок і гурт BRUTTO
Сергій Міхалок і гурт BRUTTO
Фото: С. Руденко, О. Швед